Gastvrijheidscoach

Subsidies

Omscholen of doorstromen?

Mensen die zich laten om- of bijscholen kunnen voorkomen dat ze hun baan verliezen. Ook hebben zij meer kans om een andere baan te vinden. Werk verandert namelijk snel. Steeds meer werk is digitaal. Hierdoor komen er nieuwe banen bij, terwijl andere banen verdwijnen. Door je medewerkers gebruik te laten maken van beroepsopleidingen, cursussen, trainingen, workshops, enz. kunnen we de schreeuwende personeelstekorten opvangen door de huidige medewerkers te voorzien van meer kennis, vaardigheden en vakbekwaamheid. Hierdoor kunnen we alle medewerkers voldoende voorbereiden om hun (toekomstige) taken sneller en beter uit te voeren. Wij zien persoonlijke, maar ook professionele ontwikkeling als een nieuwe noodzakelijke investering in de toekomst van ons bedrijf.

SLIM-Subsidie

De overheid heeft aangekondigd flink te willen investeren in de kwaliteit van MKB-personeel. Daarom hebben zij de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in het leven geroepen (SLIM-subsidie). Het doel van de regeling is om het leren en ontwikkelen binnen het MKB te bevorderen. Jaarlijks wordt er budget beschikbaar gesteld om leren en ontwikkelen binnen het MKB te stimuleren.

Wij helpen je niet alleen met het ontwikkelen en opzetten van jouw eigen bedrijfsacademie. Wij begeleiden jullie ook bij de subsidieaanvraag. Wij hebben al verschillende succesvolle aanvragen gedaan omdat wij er sterk in geloven dat het aanbieden van een goed opleidings- / ontwikkelprogramma en het bieden van toekomstperspectief de sleutel is om personeel aan te trekken en te behouden. Daarnaast is getraind en goed opgeleid personeel de sleutel tot het genereren van meer omzet.

Maart en september zijn tijdvakken om een plan in te dienen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

“80% van onze aanvragen toegekend”

Vrijblijvend adviesgesprek

SLIM-subsidie

STAP-Budget

STAP-Budget

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Het budget is bedoeld voor het volgen van een training, cursus of opleiding om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. Je wilt de STAP-trein niet missen!

De eerste maand van STAP uitkering is maart 2022, maar je kunt elke maand jouw stoel reserveren. Onze trainers en opleidingsmanagers staan te popelen om de eerste lichting gebruikers te verwelkomen. Wil jij ook weten welke trainingen en opleidingen van ons in aanmerking komen, neem dan snel contact met ons op.