Over ons

Over ons

De Gastvrijheidscoach heeft een missie! Wij willen DE partner worden en coach van gastvrij Nederland om het gastvrijheidsniveau te optimaliseren. De beleving van de gast centraal. Maar de medewerkers moeten dit realiseren. Onze kracht zit hem in het aanbieden van online & offline coaching en training. De gebruiker van de app kan in slechts een paar minuten per dag zijn of haar skills verbeteren, trainen en leren! Wekelijks wordt er content toegevoegd of verbeterd. We werken met echte professionals uit de diverse vakgebieden om de inhoud van een zo hoog mogelijk niveau aan te bieden.

De gast staat bij ons centraal. Gastvrijheid stroomt door ons bloed.
Lage maandelijkse kosten en direct meetbaar meer omzet!

De totale beleving van de gast centraal en direct meer omzet genereren uit de bezoekers van uw bedrijf!

Personeel is vaak de grootste kostenpost binnen een bedrijf. Als ondernemer of manager probeer je deze kosten binnen de marge te houden. Het beste uit elke medewerker halen is dan ook een streven welke vaak word nagestreefd maar lastiger blijkt te zijn dan dat het is.

Medewerkers functioneren beter als zij zich gewaardeerd, betrokken en van waarde voelen.

Binnen de horeca zou de gast altijd centraal moeten staan. De gast de meeste optimale beleving laten ervaren en onderwijl de meest hoog mogelijke omzet genereren van deze gast.

Een spel tussen gastvrijheid, advies, gevoel en beleving.

Wij zijn gespecialiseerd in het enthousiasmeren en uw medewerkers bewust maken van hun waardevolle rol binnen dit spel. Uw medewerkers over grenzen laten gaan van onzekerheid en onwetendheid. Een team binnen een horeca bedrijf bestaat vaak uit een aantal vakmensen, studenten en jongelui waarvoor het "slechts" een bijbaan is. Voor hen zijn de uurtjes, salaris, werksfeer en fooi het belangrijkste dus hoe krijg je ook hen zo enthousiast? Het team gevoel is hierin heel belangrijk.

Wij coachen teams, managers, ondernemers en individuele medewerkers op het gebied van gastvrijheid en beleving. Behandelen de deelnemers als mens en proberen hen als mens een stukje te laten groeien tijdens de coaching maar vooral daarna.