Gastvrijheidscoach

Opleidingscentrum

Wij maken leren leuk

Dé Gastvrijheidscoach biedt een inspirerende leeromgeving voor iedereen die in de horeca wil werken. Wij bieden twee opleidingen aan voor diegenen die willen werken in restaurants, pubs, cafés hotels of fastservice bedrijven. De opleidingen omvatten intensieve trainingen denkende aan servicevaardigheden, bediening aan tafel, bestellingen opnemen aan de bar, klachtenafhandeling en het maken van of serveren van verschillende soorten gerechten. Beide opleidingen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs met erkende SVH branchediploma's die altijd bereikbaar zijn voor vragen of advies.

Personeels groei

Laat jouw personeel met je mee groeien, en groei mee met je personeel

Je personeel is je belangrijkste asset. Toch worden medewerkers vaak niet zo behandeld, en dat is jammer. Niet alleen voor de werksfeer en motivatie, maar ook voor de gastbeleving en vooral voor je omzet! Waar kan je personeel nog beter worden? Waar liggen nieuwe kansen?

Duurzame groei

Wij zijn pioniers in de gastvrijheidssector

Wij maken leren leuk. Ontwikkeling is elkaar inspireren. Elke medewerker wil gezien worden, geprikkeld worden en groeien. En dat is de enige weg naar duurzame groei. Want kennis en gastvrijheid van personeel bepalen het grootste deel van je omzet.

Wij geloven in mensen. En wij hebben alles in huis om theorie in de praktijk te brengen. Ben je benieuwd naar onze producten en in-house faciliteiten?

Duurzame groei

Gastheer/-vrouw met erkend SVH branchediploma

SVH Keurmerk

Gastheer/-vrouw met erkend SVH branchediploma

Vind jij jezelf een gastheer pur sang, maar heb je nog geen erkend diploma? Pak dan nu je kans. Of ben je werkgever en wil je die ene medewerker waar je zo in geloofd bij je houden en een korte, goede opleiding bieden waar niet alleen die medewerker, maar ook jij profijt van hebt? Dan is dit de opleiding die je zocht!

Bied je medewerker een opleidingscontract waarmee je afspreekt dat de medewerker nog twee jaar in dienst moet blijven of anders het studiegeld terug moet betalen.

Download hier de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.

Allround Horecamedewerker

SVH Keurmerk

Er is een grote vraag naar allround horecamedewerkers. Steeds meer openen er eigentijdse koffieconcepten, broodjeszaken maar ook fastfoodrestaurants. De belangrijkste taak van deze allround horecamedewerker is dat hij of zij flexibel inzetbaar is en een goede klantenservice te bieden en klanten snel van dienst te zijn.

In de praktijk hebben de allround horecamedewerkers veel te doen, Onze opleiding tot allround horeca medewerker bereidt de cursist voor op alle facetten van het vak;

Aandachtsgebieden

  • Werken in de fastservice
  • Hygiëne, veiligheid en milieu
  • Ontvangen, opslaan en bestellen van goederen
  • Werkzaamheden
  • Gastvrijheid
  • Het verblijf van de gast
  • Bereidingstechnieken
  • Warenkennis
  • Drankkennis
  • Voedingsleer

Download hier de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.

Duurzame groei

Coaching

Iedere student van De Gastvrijheidscoach heeft een coach. De coach begeleidt jou tijdens je hele opleiding en je hebt regelmatig gesprekken met hem of haar. Tijdens het studieprogramma leer je je eigen talenten en kwaliteiten onder woorden te brengen en na te denken over wat je geleerd hebt over het beroep en over jezelf. Zo krijg je een steeds beter beeld van jezelf en kun je aan het einde van je opleiding een goede keuze maken of en waar je wilt gaan werken of dat je nog verder wilt studeren.