Gastvrijheidscoach

Medewerkers platform

Medewerkersplatform

Een compleet nieuw concept waarin alles wat jij wilt meten en weten bij elkaar komt zodat jij, als ondernemer, wordt ontzorgd. Het is een systeem waarin alle mogelijke variabelen worden gekoppeld zodat je elke dag van de week precies ziet wat er gebeurt.

Jouw eigen systeem

Het platform is een volledig geschikt Employee Experience Platform (EXP) dat werknemers communicatie, ontwikkeling en ondersteuning centraliseert. Ons platform zorgt ervoor dat u te allen tijde in contact kan staan met uw medewerkers. Onze bewezen methode krijgt het ware sentiment van jullie organisatie boven. Door het delen van Emoji's verspreiden jullie medewerkers hun gevoelens over welzijn en de algehele employee experience. Real-time krijgen jullie nauwkeurige en real-time inzichten dat ons platform voor jullie verzamelt.

Met ons ingebouwde loyaliteitsprogramma. Net als elke retailer belonen wij uw medewerkers en teams met punten die zij kunnen inwisselen voor reallife beloningen. Door waardering te tonen aan teams en medewerkers die goede prestaties leveren en hier incentives aan koppelen, zal de betrokkenheid in uw hele organisatie worden gestimuleerd.

Interne communicatie om alle medewerkers te bereiken De social wall is een intern Social-Mediakanaal. Van top-down naar bottom-up conversaties. Maak groepen en kanalen aan om discussies over specifieke onderwerpen te stroomlijnen. Bouw community's voor groepen en teams met hun eigen Social Walls, Kennis, Cursussen, Enquêtes en meer. Zoek op functietitel, team, afdeling en nog veel meer. Alle medewerkers hebben hun eigen profielpagina om zichzelf te laten zien. Vorm uw content tot in de puntjes en zorg ervoor dat u elke dag nieuwe updates te bieden heeft. Met ons inplannings software kunnen posts vooraf worden voorbereid en ingepland.

Persoonlijke leerpaden, gamificeerde en hapklare leerervaring voor alle soorten trainingen. Van onboarding tot gespecialiseerde producttraining en alles daar tussenin; toegankelijk en leuk voor iedereen.

Van een warme onboarding tot een uitgebreide sales training. Zorg ervoor dat kennis wordt gebundeld en bied trainingen, tutorials en walk-throughs aan; breng de kennis van uw personeel op één lijn. Beloon medewerkers voor hun deelname en acties met het ingebouwde Employee Loyalty Program.

Vang het ware sentiment met hapklare en doorlopende enquêtes. Bekijk het effect van uw managementbeslissingen in real-time met doorlopende welzijns- en werkgeluk onderzoeken. Eén eenduidige KPI die de Employee Experience binnen uw organisatie vertaalt naar een stuurbare component.

Richt kennis op de juiste medewerkers en krijg inzicht in de kennisbehoeften van uw personeel. Maak kennis beschikbaar en toegankelijk voor iedereen zonder gedoe. Deel kennis door items toe te voegen aan de Knowledge Base kunnen medewerkers hun eigen kennis met elkaar delen door zelf nieuwe items toe te voegen.

Vind snel alle mensen binnen de organisatie. Inclusief hun mailadres, telefoonnummer en de onderwerpen en projecten die voor hen van belang zijn. Vind al uw collega's en experts binnen de organisatie via de People Directory.

Verbind nagenoeg elk platform zonder dat je IT-kennis nodig hebt. Richt een one-stop-shop in voor alle medewerkers om op een gecentraliseerde en uniforme manier in hun behoeften te voorzien.