Gastvrijheidscoach
Jaar Ontwikkeltraject

Jaar Ontwikkeltraject

Als je doet wat je altijd deed, krijg je niet meer wat je altijd kreeg.

“Persoonlijke ontwikkeling verhoogt niet alleen werkplezier, maar ook productiviteit, dus geef je om je leidinggevenden en wil je meer omzet? Dan is dit traject perfect voor jouw organisatie of misschien wel voor jezelf!?.”

Ons team komt jaarlijks bij honderden zaken en als we vragen wat ze doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor de leidinggevenden is het antwoord vaak; uhhh een barista cursus, leermeester cursus of sociale hygiëne.

Lieve mensen... dat is heel fijn en mooi, maar heeft weinig te maken met ontwikkeling van belangrijke competenties en kennis op gebieden zoals ondernemerschap, kwaliteits- of personeelsmanagement. Ditzelfde geldt voor sturen op data en resultaatgerichtheid. Dat wordt vaak bestempeld als abracadabra of we doen het op gevoel...

Leidinggevende in de horeca word je vaak omdat je ergens het langste werkt, een goede gastheer bent of wat ouder bent dan de rest. Dus niet per se omdat je goede leiderschap skills hebt of ervaring in het runnen van miljoenen bedrijven!

Aangezien de horecabranche in Nederland, tientallen miljarden euro’s aan omzet heeft per jaar en bijna 500.000 medewerkers, is het best serieus te noemen.

Wij introduceren het:

Jaar Ontwikkeltraject "Groei van leidinggevende naar leider".

Ontwikkel jouw leidinggevenden nu, want je ontwikkelt niet alleen je personeel, maar ook je concept, omzet en werkplezier.

Meer informatie?

Jaar Ontwikkeltraject

"Groei van leidinggevende naar leider".

Voor jezelf maar ook voor de branche want die hunkert naar goede leiders!

Een jaar lang onder begeleiding en samen met andere professionals te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkel je skills en kennis op het gebied van:
Ondernemerschap
Personeelsmanagement
Kwaliteitsmanagement
Resultaat en data gericht werken

Inclusief:
Werkboek
Jaarplan
On demand coaching
Elk kwartaal live events samen met andere leiders uit de horeca.

Introductiekorting: van € 129,- voor € 79,- per maand gedurende 12 maanden.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over het jaar ontwikkeltraject? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Jaar Ontwikkeltraject