GC bij Den Haag FM in de uitzending over gratis e-learning Delivery en onze opleiding! 2021
Het Haagse bedrijf Gastvrijheidscoach, dat horecabedrijven op verschillende gebieden ondersteunt, biedt een gratis cursus aan over bezorgen.
Gratis e-learning gastvrije delivery voor maaltijdbezorgers
Alsjeblieft! Voor alle bezorghelden hebben we een leuke e-learning gemaakt over delivery.
Meer gastvrijheid betekent uiteindelijk meer omzet en iedere horecazaak kan zijn rendement verhogen door op gastvrijheid te sturen.
Gastvrijheidscoach Patrick Treichl weet als geen ander hoe je de gastvrijheidsbeleving binnen jouw zaak naar een hoger niveau tilt. Ook in deze weken van gedwongen sluiting kun je daar hard mee aan de slag, om zo na de crisis sterker terug te komen dan ooit. In de Bidfood webinar gaf Patrick praktische tips hoe je dat aanpakt.
Wat doe je als je door corona veel minder werk hebt? Kim en Lianne merkten tijdens de tweede lockdown dat wandelen het nieuwe uitje was geworden, en hebben zo De Stadswandeling opgezet. De Stadswandeling is een uitgestippelde route door een stad waarbij je onderweg kan stoppen bij verschillende horecaondernemingen. Je leert je stad, en je wandelpartner beter kennen en waarderen. Wat begon als een creatief idee van twee vriendinnen is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes met wandelingen in wel 46 steden.
Van Politicoloog naar sociale media specialist voor de horeca. Het is een verandering in carrière, maar voor Floor Eizema was dit perfect.
Jochem Myjer, een naam waar je de afgelopen jaren maar nauwelijks omheen kan. Je zult je vast afvragen wat deze cabaretier doet op een platform zoals deze en hoe hij toch meer met gastvrijheid te maken heeft dan je in eerste instantie wellicht zult denken.
Jeroen van den Brink, geboren op 30 augustus 1975 in Arnhem, is de oprichter van Diningcity en Cheflix. Hij heeft Bedrijfskunde financiële sector gestudeerd aan de VU Amsterdam. Ondernemerschap heeft hem gevormd tot wie hij nu is en vormt hem nog steeds.
Over een kopje koffie beslissen of je een Michelin sterrestaurant overneemt, wie doet dat nu? Harald Hovenkamp (47) greep deze kans met beide handen aan en het bleek een van zijn beste beslissingen ooit te zijn.
Toen Özgür Eylen na een ernstig ongeluk gedwongen werd een baan te zoeken om de kosten van zijn verzorging te dekken, kwam hij per ongeluk in de hotel business terecht. Hij begon als entertainer in een 5-sterren hotel in Turkije, wat uiteindelijk het begin zou zijn van zijn succesvolle carrière in de horeca.
‘Meer Hotello’s, minder gezeik. Dat is ons credo.’ Ruben en Tijs garanderen dat, op jouw evenement, de bar je laatste zorg is! Door een uitgebreid netwerk van studenten en alumni van alle Hotelscholen in Nederland, kunnen zij een capabele barmedewerker verzekeren.
Tijdens de corona crisis heeft Luuk Rijnders (32) een baan aangeboden gekregen als Director of Operations bij Kazerne in Eindhoven. Hij besloot deze kans te pakken en terug te keren naar zijn ‘roots’ in het zuiden van het land.
De cateringbranche maakt zware tijden door. Het landschap in deze branche zal voorgoed veranderen doordat mensen meer thuis zullen werken en de functie van een bedrijfsrestaurant verandert.
Ondernemers Patrick Treichl, horecatijger, en multimediaproducent Liam Joy Niemeijer bundelen hun kracht in een bedrijf om horecapersoneel te trainen in gastvrijheid. Het loopt anders.
Niels Arntz (33), voormalig barman, vader van twee en medeoprichter van het platform Temper aan het woord. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde verdiende hij bij in ‘de mooiste sector van Nederland’, de horeca. Hard werken, met veel plezier.
Je verkoopt als ondernemer je diensten en service. En die hebben een waarde. Als jij goed jouw toegevoegde waarde kunt onderbouwen, kun je daar een tarief voor vragen die representatief is voor de waarde die jij meebrengt.
Je verkoopt als ondernemer je diensten en service. En die hebben een waarde. Als jij goed jouw toegevoegde waarde kunt onderbouwen, kun je daar een tarief voor vragen die representatief is voor de waarde die jij meebrengt.
Emotionele gastvrijheid betekent niet dat je huilend een biertje moet tappen. Gelukkig maar. Het is eigenlijk de basisdefinitie van gastvrijheid zoals iedereen het kent. Het gaat over gastvrijheid op gevoelsniveau...
Beste horecaondernemer. Jij hebt een bedrijf in de bedrijfssector die in Nederland de Horeca heet. Een samentrekking van de woorden hotel, restaurant en cafe. Maar weet je ook hoe jouw sector in het Engels wordt genoemd? ...
In Tokyo, een stad groter dan New York, is maar een fractie van de bevolking positief getest op COVID-19. En dat terwijl in het Land van de rijzende zon het dagelijks leven haast onverstoorbaar doorgaat. Hoe zit dat?...
Copyright 2023 Gastvrijheidscoach Surlinio