Diensten

Vanuit de missie om jou te helpen het meeste uit je zaak te halen heeft Gastvrijheidscoach een rugzak met diensten en tools ontwikkeld die jou helpen meer grip te krijgen op je cijfers, je verkoop en je personeel. In een gratis adviesgesprek kijken we samen waar jouw ontwikkelbehoefte ligt en hoe wij of jouw leveranciers hier een actieve bijdrage in kunnen leveren.

Consultancy

Kosten Consultancy vanaf EUR 75,- per uur

Ga je een nieuwe zaak openen, wil je meer omzet genereren, betere deals met leveranciers sluiten of een nieuw team inwerken? Heb je vraagstukken waar je niet uitkomt of uitdagingen waar je tegenaan loopt? Wij pakken dit graag op en gaan de uitdaging samen met je aan!

Door ons brede netwerk, klantenkring en ruime ervaring zijn wij een sparringpartner die naast je staat. Wij gaan er 100% voor het beste uit de situatie te halen. Samen dus, zij aan zij.

Trainingen

Kosten Trainingen vanaf EUR 699,- 

Door het geven van trainingen is de Gastvrijheidscoach groot geworden. Patrick, directeur en oprichter van de Gastvrijheidscoach, is hier al een aantal jaren mee bezig en kan een zaal echt “aan” zetten. Tijdens de training is het belangrijk dat er meerdere spreekwoordelijke “kwartjes” vallen bij de deelnemers.

Een training bij de Gastvrijheidscoach is niet alleen twee uur luisteren en informatie ontvangen. Onze training is interactief en in de vorm van een gave quiz. Alle deelnemers worden bij de training betrokken. De quiz is de ijsbreker!

Door de quiz en andere spelelementen toe te voegen is het niet alleen leerzaam maar vooral ook heel leuk om een training van de Gastvrijheidscoach te volgen.

Een veelgeboekte training is de Gastvrijheidsboost

Coaching

Tarief Coachingsessie €399 per dagdeel

Soms is het fijn als iemand van buitenaf, met een frisse blik, meekijkt over de schouders van de leidinggevende in een team. Hiervoor bieden wij 1 op 1 coaching sessies aan.

Vooraf bepalen wij gezamenlijke focuspunten en aan de hand hiervan matchen wij een van onze aangesloten coaches met de leidinggevende. Wij creëren tijdens deze sessies nieuwe kansen en energie en bieden verhelderende inzichten. Wij zijn een klankbord en denken met je mee.

De coach begeleid de leidinggevende na de sessies nog een aantal weken bij de implementatie van de nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Een coaching traject bestaat uit ongeveer drie tot zes sessies waarbij tussen elke sessie genoeg tijd wordt genomen om de verkregen kennis in de praktijk te brengen.

Tarief: €399,- per sessie voor een dagdeel coaching, bestaande uit:

 • Één op één gesprek
 • het uitwerken van een traject met focuspunten;
 • een uitgebreid verslag met actielijst;
 • begeleiding door persoonlijke coach;

Vragen over de coachingsessie?

Stuur een bericht  of bel naar 085 – 06 06 757, of

Mystery Employee

Terrastips Gastvrijheidscoach

Tarief Mystery Employee v.a. EUR 39,- per uur

Als ondernemer of manager zie en hoor je niet altijd hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat binnen het team. Waar is behoefte aan? Wat speelt er nu daadwerkelijk?

Wij adviseren hier om een van onze mystery employees een aantal diensten in jouw bedrijf mee te laten draaien. Een bewezen succesvolle tool die wij regelmatig inzetten aan het begin van een traject met onze partners. Onze mystery employees worden met een duidelijke missie het veld ingestuurd en brengen dagelijks verslag uit. 

Na afloop brengen ontvang je een rapport en bespreken wij onze bevindingen en ervaringen in een persoonlijk gesprek.

Vragen over onze Mystery Employees??

Stuur een bericht  of bel naar 085 – 06 06 757, of

Mystery Visit Regular

Tarief Mystery Visit Regular €69,-

Wij bieden twee soorten mystery visits aan; een reguliere- en een uitgebreide versie. Dit traject kan bijdragen aan de meetbaarheid van de ontwikkelingen in het bedrijf. Het legt verbeterpunten bloot in zowel de reis van de gast als de reis van de medewerker.

De reguliere mystery visit vindt altijd plaats in overleg met de opdrachtgever. Dit kan op een gewenste datum en gewenst tijdstip. Ten behoeve van de visit hebben wij een zorgvuldig samengestelde lijst met aandachtspunten en scores die gegeven zullen worden. Tevens bieden wij de opdrachtgever de mogelijkheid gerichte aandachtspunten aan te leveren. De focus tijdens onze visit ligt op de gasten reis, ofwel de guest journey. Na afloop versturen wij het rapport met onze bevindingen.

Mystery Visit Professional

Tarief Mystery Visit Professional €195,-

De uitgebreide mystery visit vindt tevens altijd plaats in overleg met de opdrachtgever. Dit kan op een gewenste datum en gewenst tijdstip.
In de basis gebruiken we dezelfde zorgvuldig samengestelde lijst met aandachtspunten en scores als bij de reguliere visit. Ook hier ligt de focus op de guest journey.

De onderscheidende factor hierin is dat deze visit wordt uitgevoerd door een van onze coaches of een erkend horeca ondernemer uit de regio. Deze persoon kijkt door een andere bril naar het bedrijf dan iemand die een regulier bezoek doet.

Naast het rapport ontvang je een analyse en advies stukken over bijvoorbeeld de organisatie, het concept, de routing en meer.

E-learning en Videotrainingen

Niet meer alles stééds opnieuw hoeven uitleggen aan je team? 

Succesvol een cultuurverandering teweegbrengen vraagt aandacht en continuïteit. Maak samen met ons je eigen e-learning met video’s om het niveau van uw team te verhogen en te waarborgen en volg de voortgang van je medewerkers met de managementstatistieken

Gastvrijheidscoach heeft inmiddels al veel e-learnings en videolessen ontwikkeld voor de horeca. Het hebben van eigen e-learnings is een krachtige tool voor het overbrengen en behouden van kennis. Ook is het mogelijk om binnen je organisatie een aantal ambassadeurs te coachen om zelf aan de slag te gaan met het creëren van eigen content.

Wil je de mogelijkheden bespreken van het ontwikkeling van jouw eigen e-learning en videotrainingen?

Workshops

Gastvrijheidscoach gelooft erin dat samen ergens aan werken bijdraagt aan jouw succes. Daarom zetten wij vaak onze workshops in waarbij we, samen met het management en/of een groep van fulltimers, aan de slag gaan met actuele onderwerpen die van toepassing of toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Uit de workshop ontstaan altijd meerdere actiepunten. In de weken die volgen na de workshop zal de coach de deelnemers online en telefonisch begeleiden tijdens de implementatie en uitvoering van de actiepunten.

Gelijk aan de slag?

Tarief Workshop €499,- per workshop, bestaande uit:

 • Een dagdeel met 2 tot 5 deelnemers
 • Inclusief uitwerken van traject en focuspunten
 • Uitgebreid verslag met actielijst
 • Begeleiding door persoonlijke coach

 

Een greep uit onze workshops:

 • Employee Journey
 • De gastenreis
 • Coachend Leidinggeven
 • Instagrammable foto’s maken
 • Ambassadeurs maken
 • Kerngetallen leren interpreteren
 • Marketing
 • Gastvrijheidsplan
 • Omzetrijke Feestdagen

 

Onze Werkwijze

Wij zien onze klanten als partners. Samen starten wij een traject waarin we op de eerste plaats de organisatie willen ondersteunen, met daarbij de mensen centraal. Na een grondige analyse stellen we een pakket op maat samen. Geheel afhankelijk van de behoeften van de organisatie bieden wij een uitgebreid scala aan diensten en oplossingen. Ons doel is zichtbaar resultaat leveren wat te voelen is in het DNA van je organisatie en, ook niet onbelangrijk, terug te zien is op de balans!

Het Gastvrijheidsplan

Voor jezelf en voor de bank maak je een bedrijfsplan. Voor het werven van klanten een marketingplan. Waarom dan niet voor je gasten een gastvrijheidsplan? Een plan wat duidelijkheid biedt voor je medewerkers en bijdraagt aan het verhogen van het gastvrijheidsniveau binnen je organisatie.

Belangrijke succesfactoren voor het gastvrijheidsplan zijn het waarborgen van kennis en continuïteit. Onder onze begeleiding ga je hiermee samen met het team aan de slag. Het gastvrijheidsplan is een gedeeld goed waarin je alles onderbrengt m.b.t. gasten en gastvrijheid. Wij ondersteunen en coachen de gastvrijheidsambassadeurs van de organisatie bij het implementeren van dit plan met onze diensten en producten.

Neem contact op