Diensten

Onze werkwijze

Wij zien onze klanten als partners. Samen gaan we een traject in waar we op de eerste plaats de organisatie willen ondersteunen. Met daarin uiteraard de mensen centraal. We doen een grondige analyse en stellen een pakket samen op maat. In veel gevallen betrekken we hier leveranciers bij waar dit kan. Geheel afhankelijk van de behoefte in de organisatie van onze nieuwe partner bieden we een scala aan diensten en oplossingen.
Zichtbaar resultaat is ons doel en dit moet je voelen in het DNA van je organisatie en dus niet geheel onbelangrijk, op de balans!

Het Gastvrijheidsplan

het waarborgen van de kennis en continuïteit zijn belangrijke succesfactoren. Onder begeleiding van ons ga je met je team aan de slag.
Het gastvrijheidsplan van je organisatie is van jou en je team een gedeeld goed. Hier breng je alles in onder wat te maken heeft met gasten en gastvrijheid.
We coachen de gastvrijheidsambassadeurs van je organisatie en ondersteunen met onze diensten en producten bij het maken en implementeren van dit plan.

Voor de bank en jezelf maak je een bedrijfsplan, om klanten en gasten te werven een marketingplan. Waarom dat niet voor je gasten een gastvrijheidsplan?
Dit bied ook duidelijkheid voor je medewerkers en draagt bij aan het verhogen van het gastvrijheidsniveau binnen je organisatie.

Mystery Visits

We bieden twee soorten mystery visits aan. Een reguliere en een uitgebreide versie.
In een traject kan dit bijdragen aan de meetbaarheid van de ontwikkelingen en het legt vaak verbeterpunten bloot in de reis van je gast en de reis van je medewerkers.

De reguliere mystery visit

mystery visit regulier

Dit is een visit tijdens een gewenst tijdstip in overleg met de opdrachtgever. We hebben een zorgvuldig samengestelde lijst met aandachtspunten en scores die gegeven kunnen worden. Ook is er ruimte om door de opdrachtgever gericht aandachtspunten aan te leveren.
De focus tijdens deze mystery visit ligt op de gasten reis oftewel, de guest journey.
Na de visit wordt er een rapport verstuurd met bevindingen.

Reguliere mystery visit EUR 69,-
Excl. BTW, reis en verblijfskosten

De uitgebreide mystery visit

mystery visit pro

In de basis gebruiken we dezelfde checklist en focuspunt als de reguliere.
De twee grootste onderscheidende factoren hierin zijn dat deze visit word uitgevoerd door een van onze coaches of een erkend horeca ondernemer uit de regio. Deze kijkt met een geheel andere bril naar je bedrijf dan iemand die een regulier bezoek doet. Je ontvangt dus ook niet alleen het rapport maar ook een analyse en advies stukken over bijvoorbeeld de routing, organisatie, concept etc.

Uitgebreide mystery visit EUR 195,-
Excl. BTW, reis en verblijfskosten

Mystery Employee

mystery employee
mystery employee

Bedenk je telkens nieuwe dingen voor je team en probeer je van alles uit maar op de een of andere manier heb je het idee dat je nooit 100% uit je team haalt en dingen beter kunnen?

Als ondernemer of manager zie en hoor je niet altijd alles zoals het er echt aan toe gaat binnen je team. Waar hebben ze écht behoefte aan en wat speelt er nu daadwerkelijk?

Daarom adviseren wij een aantal diensten een mystery employee van ons mee te laten draaien.

Dit is een bewezen succesvolle tool geweest die we regelmatig inzetten aan het begin van een traject met onze partners. Onze mystery employee’s worden met een duidelijke missie het veld ingestuurd en doen ook dagelijks verslag hiervan uitbrengen.

Kosten v.a. EUR 39,- per uur
Excl. BTW, reis en verblijfskosten

Coaching

Soms is het fijn als iemand van buitenaf met een andere blik meekijkt over de schouders van de leidinggevende in het team. Hiervoor bieden we 1 op 1 coaching sessies aan. We matchen aan de hand van de focuspunten in de sessies een van onze aangesloten coaches aan de leidinggevende. Tijdens coaching sessie creëren we nieuwe kansen, bieden we verhelderende inzichten en nieuwe energie. We zijn een klankbord en denken met je mee.

De coach die gematcht wordt met de deelnemer begeleid de deelnemer na de sessie nog een aantal weken met de implementatie van de nieuwe inzichten en ontwikkelingen.
Meestal bestaat een coachingstraject uit drie tot zes sessies.
Met tussen elke sessie genoeg tijd om de verkregen kennis in de praktijk te brengen.

Kosten
Sessie van een dagdeel
Incl. traject uitwerken en focuspunten
Uitgebreid verslag met actielijst
Begeleiding van persoonlijke coach

EUR 399.- per sessie
(Excl. BTW en reis en verblijfskosten)

Workshops

Omdat wij erin geloven dat samen ergens aan werken bijdraagd aan het succes van onze samenwerking zetten we vaak onze workshops in. Samen met een het management of een groepje fulltimers gaan we aan de slag met actuele onderwerpen die van toepassing of toegevoegde waarde zijn voor de organisatie.

Een greep uit onze workshops:

  • Employee Journey
  • De gasten reis
  • Coachend leidinggeven
  • Instagramable foto’s maken
  • Ambassadeurs maken
  • Cijfers leren lezen
  • Marketing
  • Gastvrijheidsplan
  • Omzet rijke feestdagen/weken

Tijdens de workshop komen er meerdere actiepunten. De coach die de workshop geeft zal de deelnemers de weken volgend na de workshop nog online en telefonisch begeleiden tijdens de implementatie en uitvoering ervan.

Kosten
Worshop van een dagdeel
Incl. traject uitwerken en focuspunten
Uitgebreid verslag met actielijst
Begeleiding van persoonlijke coach

1 tot 5 deelnemers v.a. EUR 499.- per workshop, meer deelnemers in overleg
(Excl. BTW en reis en verblijfskosten)

filler

Trainingen

De Gastvrijheidscoach is groot geworden door het geven van trainingen. Patrick, onze directeur is hier een aantal jaren al mee bezig en kan een zaal echt “aan” zetten.
Tijdens de trainingen moeten er altijd meerdere kwartjes vallen bij de deelnemers van de training.
Een training bij de gastvrijheidscoach is niet alleen in een U-vorm tafel zitten en twee uur luisteren en informatie ontvangen. Een training bij ons is interactief in een gave quizvorm. We betrekken alle deelnemers in de zaal bij de training. Een quiz is hier de ijsbreker en door dit en andere spelelementen toe te voegen is het niet alleen heel leerzaam maar vooral ook heel leuk om een training te volgen van de Gastvrijheidscoach.

Een veel geboekte training is de Gastvrijheidsboost.

Trainingen geven we vanaf EUR 699.-
excl. BTW, reis en verblijfskosten
Prijs afhankelijk van aantal deelnemers, voorbereidingstijd en duur van de training.

Consultancy

Ga je een nieuwe zaak openen, heb je een aantal vraagstukken waar je niet uit komt. Wil je meer omzet, betere deals met je leveranciers, een nieuw team inwerken of dergelijke uitdagingen waar je mee stoeit of tegen aan loopt?
Wij gaan die uitdaging graag samen met je aan.

Door ons brede netwerk, grote klantenkring en geruime ervaring zijn we een sparringspartner die naast je aan tafel zit. Stevig en 100% er voor gaat het beste uit de situatie te halen. Samen dus, zij aan zij.

Consultancy is beschikbaar v.a. EUR 75,- per uur
Excl. BTW, reis en verblijfskosten