Krijg tot 80% van onze diensten vergoed met de SLIM-Subsidie

horeca-academy-slim-subsidie-vergoeding-diensteverlening-banner

Wist je dat je in 2020 het grootste gedeelte van onze diensten vergoed kan krijgen?

Het jaar 2020 is een jaar dat niemand nog gaat vergeten en ongetwijfeld als een pikzwarte bladzijde de geschiedenisboeken ingaat. En zeker voor de horeca, die door alle maatregelen keiharde klappen heeft gekregen. De Gastvrijheidscoach denkt graag in oplossingen en doet er alles aan om jou te helpen.

Heb je bijvoorbeeld onze gratis Future Proof Scan al gedaan?

Op deze pagina gaan we nog een stapje verder. De overheid heeft vorig jaar al aangekondigd flink te willen investeren in de kwaliteit van MKB-personeel. Daarom hebben zij de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM-regeling) vanaf maart 2020 beschikbaar gesteld. Het doel van de regeling is om het leren en ontwikkelen binnen het MKB te bevorderen. Hierdoor worden de kosten van jouw eigen bedrijfsacademy tot 80% vergoed door de overheid.

Wij helpen je niet alleen met het onwikkelen en opzetten van jouw eigen online leeromgeving. Bovendien doen wij ook gewoon de subsidieaanvraag voor je. Voor de eerste ronde hebben wij al verschillende succesvolle aanvragen gedaan, maar jij kan je alvast aanmelden voor de tweede ronde die in september van dit jaar van start gaat. Dit is een kans die je niet kan laten liggen en een manier om sterker dan ooit uit deze crisis te komen. Goed getraind en goed opgeleid personeel is de sleutel tot het genereren van meer omzet.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Liam Joy Niemeijer

Liam Joy Niemeijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgelezen artikelen

Ontvang de laatste nieuwtjes

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Een keer per week verrijken we jouw inbox met de laatste nieuwtjes over Gastvrijheid en de ontwikkelingen in de Nederlandse Horeca

Gerelateerde berichten

Wat is emotionele gastvrijheid?

Emotionele gastvrijheid betekent niet dat je huilend een biertje moet tappen. Gelukkig maar. Het is eigenlijk de basisdefinitie van gastvrijheid zoals iedereen het kent. Het